Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Sarı Partililerle Buluştu

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, “Hayalimiz milli devlet, güçlü iktidar, ahlaklı bir toplum” dedi.MHP Amasya İl Başkanlığı’nın düzenlediği iktidara yürüyüş gecesinde partililerle buluşan Mehmet Sarı, “Aklımız erdi ereli...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, “Hayalimiz milli devlet, güçlü iktidar, ahlaklı bir toplum” dedi.
MHP Amasya İl Başkanlığı’nın düzenlediği iktidara yürüyüş gecesinde partililerle buluşan Mehmet Sarı, “Aklımız erdi ereli bir davanın peşinden koşuyoruz. Daha doğrusu elimize bir bayrak aldık, alemdar gibi onu taşıyoruz. Bizim taşıdığımız bayrak Alparslan’ın, Kılıçarslan’ın, Ulubatlı Hasan’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Alparslan Türkeş’in, Devlet Bahçeli’nin taşıdığı bayraktır. Biz bir istikamet üzere gidiyoruz. Hedefe varmak istiyoruz. Yılmadan, pes etmeden amacımıza ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
12 Eylül döneminde kendisinin ve ülkücülerin yaşadıkları güçlükleri anımsatan Mehmet Sarı, “Hep bir hayalimiz var. Milli devlet, güçlü iktidar, ahlaklı bir toplum. Lisede başladığımız davanın muzafferiyetini torunlarımız liseye gidiyor, biz dede olduk. Görme zamanımız değil midir? Zamanının geldiğini düşünmüyor muyuz? Zamanının geldiğine inanmıyor muyuz?” şeklinde konuştu.
7 Haziran seçimlerinde yeterli oyu almasına karşın sonradan yurt dışı oyların da eklenmesiyle milletvekili seçilemediği durumu yargıya taşıdığını anımsatıp partililerden daha çok çalışmalarını isteyen MHP adayı Sarı, “Bizler bu kutlu davayı Amasya’nın burcuna dikmek zorundayız. Bu bayrak elimizde kalamaz. Bunu götürüp o burca asmak zorundayız. Bu bizim mesuliyetimiz. Hep ahlaktan, adaletten, dürüstlükten bahsediyoruz ya bunu yapacak olan bizleriz. Eğer yapmayacak isek, başkasına nasihat ederek bunu yaptırma şansımız yok. Eğer sen varsan biz bu işi başaracağız. Sen varsan bu bayrağı Amasya’nın burcuna dikeceğiz. Sen varsan yeni bir büyüme hamlesi başlatacağız. Gel bu heyecanımıza sen de ortak ol. Dünün hatırasını yok sayıp bir kenara atma. Biz büyük Türkiye’nin ve Büyük Türk Milletinin yazacağı hikayelerin paydaşı olmak istiyoruz. Kendi yağımızla kavrulmak değil, bütün dünya ile entegre olmak istiyoruz. Adımızı unutmadan, adımızı inkar etmeden anılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Programa, MHP’nin diğer milletvekili adayları Gülseren Ertopçu ve Hüseyin Saka ile MHP Amasya İl Başkanı Kadir Kutay Samsun da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.