Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEB:"Açığa alınan personelden 6 bin 7’si görevlerine iade edildi"

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), terör örgütleriyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alınan personelden 6 bin 7’sinin görevlerine iade edildiğini duyurdu.MEB’in sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan açıklamada, "Terör örgütleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), terör örgütleriyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alınan personelden 6 bin 7’sinin görevlerine iade edildiğini duyurdu.
MEB’in sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan açıklamada, "Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alınan personelden 6 bin 7’si görevlerine iade edildi. Söz konusu kişiler hakkında inceleme ve soruşturma işlemleri devam etmektedir" denildi.
MEB’den konuya ilişkin alınan bilgiye göre ise göreve iade edilen kişilerle ilgili sadece uzaklaştırma tedbiri kaldırıldı. Ancak bu kişilerin hakkındaki inceleme ve soruşturma çalışmaları devam edecek. Bu kişilerin soruşturma süresince görevden uzakta bulunmalarını gerektirecek bir durum bulunmadığı için görevlerine iade edildiği öğrenildi. Öte yandan MEB tarafından ilgili birimlere 6 bin 7 kişinin iadesiyle ilgili talimatların verildiği de kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.