Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maliye Bakanlığı’ndan Taşeron İşçilerle İlgili Açıklama

Maliye Bakanlığı, dün ve bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Bakan Naci Ağbal’ın "Kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısının artacağı”, “Yapılacak düzenlemede kapsamın genişletileceği”, “Taşeron işçilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maliye Bakanlığı, dün ve bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Bakan Naci Ağbal’ın "Kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısının artacağı”, “Yapılacak düzenlemede kapsamın genişletileceği”, “Taşeron işçilerinin maaşlarının diğer memurların maaşlarıyla aynı seviyeye getirileceği” yönündeki açıklamalarının söz konusu olmadığını bildirdi.
Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Dün ve bugün bazı basın yayın organlarında Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın ’kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısının artacağı’, ’yapılacak düzenlemede kapsamın genişletileceği’, ’taşeron işçilerin maaşlarının diğer memurların maaşlarıyla aynı seviyeye getirileceği’, ’taşeron firmaların zarar görmemesi için ellerindeki araç ve makinelerin devlet tarafından satın alınacağı’ ve ’1 Kasım 2015 tarihinde çalışıyor olmak şartının esnetileceği’ yönünde açıklamalar yaptığına ilişkin haberlerin yer aldığı görülmüştür. Sayın Maliye Bakanımızın bu şekilde açıklamaları söz konusu değildir. Konuya ilişkin ilgili bakanlıklar ve taraflarla birlikte gerekli çalışmalar halen devam etmekte ve ilgili tüm tarafların görüşleri alınmaktadır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.