Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da Çifte Sevinç

65’inci Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yerini koruması memleketi Malatya’da sevinçle karşılanırken Başbakan Yıldırım’ın A takımında Milletvekili Öznur Çalık’ın da Genel Başkan Yardımcısı seçilmesi...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
65’inci Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yerini koruması memleketi Malatya’da sevinçle karşılanırken Başbakan Yıldırım’ın A takımında Milletvekili Öznur Çalık’ın da Genel Başkan Yardımcısı seçilmesi bu sevinci ikiye katladı.
Son seçimde yüzde 60 oranında AK Parti’ye destek veren Malatya’da bugün hem bakanlık hem de genel başkan yardımcılığı sevinci hakim. Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65’inci Hükümette Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanı olması teşkilatta sevinçle karşılanırken, yine Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık’ın sosyal politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı seçilmesi yaşanılan sevinci ikiye katladı.
Konuyla ilgili konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Bugün Malatya tarihinde oldukça önemli bir gün. Hem Bakanlık hem de genel başkan yardımcılığının ilimizden iki milletvekili arkadaşımıza tevdii edilmesi gerçekten hem teşkilat olarak bizleri hem de Malatya’mızı büyük bir sevince boğmuştur” ifadelerini kullandı.
Malatya’ya verilen bu önemden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkürlerini sunan Kahtalı, “Bundan sonra Malatya almış olduğu hizmetlerin daha fazlasını daha hızlı sürede inşallah alacaktır. Bugün çok mutlu bir gün, inşallah ilimize hayırlı olur” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.