Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lütfi Elvan, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde Halka Hitap Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Elvan, "Devletin kasasından para çıkmadan dünyanın en büyük havalimanın yapıyoruz" dedi.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 02:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 02:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lütfi Elvan, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde Halka Hitap Etti
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Elvan, "Devletin kasasından para çıkmadan dünyanın en büyük havalimanın yapıyoruz" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın Kaş ilçesinde halkla bir araya geldi. Halka hitap eden Elvan, İstanbul’da 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yapacaklarını ifade etti. Yapılan hizmetlerin, istikrar sayesinde yapılabilindiğinin altını çizen Elvan, "Dünyanın bir numaralı havalimanını yapıyoruz. Dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz. Devletin kasasından da bir kuruş para harcamıyoruz; onu da söyleyeyim. Bunu nasıl mı yapıyoruz? İstikrar kardeşim, AK Parti’ye olan güven" ifadelerini kullandı.
Havalimanlarının yap- işlet- devret yöntemiyle devletin kasasından para çıkmadan yapılacağını aktaran Elvan, "Havalimanı faaliyete geçtiğinde devletin kasasına her yıl 1 milyar Avro para girecek. Yani yılda 3 katrilyon Lira devletin kasasına para koyacaklar. Devletin kasasından para çıkmadan dünyanın en büyük havalimanın yapıyoruz" diye konuştu.
“BİZ BİR PROJE PARTİSİYİZ”
AK Parti’nin bir proje partisi olduğunu ifade eden Elvan, şöyle konuştu:
"Biz bir proje partisiyiz. Türkiye’yi ayağa kaldırma partisiyiz, Türkiye’yi küresel güç yapma partisiyiz; bunu unutmayın. Bunlar gibi küçük düşünmüyoruz. Onların küçücük dünyaları var. ‘Bu dünya içerisinde acaba biz ne söyleyebiliriz’ diye düşündüler. Düşündüler bari hiç olmazsa ikramiye verelim, para dağıtalım dediler. En kolay iş bu; hesap kitap yok, bu ülke neye gider düşüncesi yok.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.