Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lavrov: "Trump’ın ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inanıyorum”

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Başkanı Donald Trump’ın her şeye rağmen ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inandığını söyledi.Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, temaslarda bulunmak üzere Vietnam’a gitti. Lavrov,...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lavrov: "Trump’ın ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inanıyorum”

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Başkanı Donald Trump’ın her şeye rağmen ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inandığını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, temaslarda bulunmak üzere Vietnam’a gitti. Lavrov, başkent Hanoi’de yaptığı basın açıklamasında ABD Başkanı Donald Trump’ın her şeye rağmen ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inandığını söyledi. Lavrov, “ABD Başkanı Trump’ın ABD-Rusya ilişkilerini normale döndüreceğine inanıyorum. Trump’un politika çizgisi, Rusya’yla ilişkileri normalleştirmeyi ve her şeye rağmen herkesin çıkarları doğrultusunda etkileşim kurmayı hedefliyor” dedi.

“John Bolton’un atanması, ABD’nin iç meselesidir”

Trump’ın dün Twitter’da paylaştığı Ulusal Güvenlik Danışmanı Herbert McMaster’ın istifası ve yerine eski ABD eski BM Daimi Temsilcisi John Bolton’un atanması konusunda konuşan Lavrov, “John Bolton’un ABD Başkanı’nın ulusal güvenlik danışmanı olarak atanmasının ABD’nin iç meselesidir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.