Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtulmuş: “Sadece PKK Değil, Arkasındakilerle De Mücadele Ediyoruz”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, terörle sıkı bir şekilde mücadele ettiklerini belirterek, “Biz sadece PKK ile değil onun arkasındaki güçlerle de mücadele ediyoruz” dedi.Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurtulmuş: “Sadece PKK Değil, Arkasındakilerle De Mücadele Ediyoruz”
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, terörle sıkı bir şekilde mücadele ettiklerini belirterek, “Biz sadece PKK ile değil onun arkasındaki güçlerle de mücadele ediyoruz” dedi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ziyaret ve davetlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu İl Başkanı, belediye başkanları ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, VIP salonunda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Terör konusunda 23 Temmuz 2015 tarihinden itibaren sıkı ve zorlu bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Kurtulmuş, “Terör dediğimiz, PKK dediğimiz sadece birkaç bin kişiden ibaret değildir. Bunun arkasında nice devletlerin, nice büyük güçlerin olduğunu biliyoruz. Bazı destekler veriyorlar. Lojistik destekler veriyorlar, maddi, ekonomik hatta siyasi destek veriyorlar. Sadece bir örgütle değil onun arkasındakilerle de mücadele ediyoruz. Ama inşallah birlik bütünlük içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Terör kazanamayacak Türkiye kazanacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.