Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtulmuş: "Hainlerin Emellerini Boşa Çıkaracağız"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, hainlerin emellerini boşa çıkaracaklarını söyledi.Başbakan...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, hainlerin emellerini boşa çıkaracaklarını söyledi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Ünye ilçesinde, Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Numan Kurtulmuş, PKK terör örgütünün son dönemde yaptığı saldırılara dikkat çekerek, “Türkiye’yi uğraştırmak istiyorlar, ayaklarından çekmek istiyorlar. Türkiye ise istikrarı seçiyor. Biz bu sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Türkiye bir taraftan kaoslar ve kriz içine düşmeden, terörü ve terör örgütlerini sonlandırarak, onların arkasındaki hain odakların emellerini boşa çıkarak yoluna devam edecek” diye konuştu.
Hizmet noktasında bürokratlara da büyük görev düştüğünü vurgulayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, “Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bütün bürokrat kardeşlerimizle dün akşam iftarda beraberdik. Artık yerinde oturan masasında oturan, aranıza karışmayan bir bürokrat olmayacak. Her bürokratın öncelikli görevi vatandaşın içinde olmak, derdini çözmektir. Artık şehir kulüpleri devri geride kaldı. Millet devletten korkar çekinirse o ülkede barış mı olur? huzur mu olur?. Bunu sağladık daha kuvvetlendireceğiz, bir aile gibi olacağız. Hep beraber ülkemizi daha güzel hale getireceğiz. El birliği, gönül birliğiyle eksik ne varsa tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
Numan Kurtulmuş temel atma töreninin ardından, beraberindeki bürokratlarla birlikte daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye İskelesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.