Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Körfez Ülkelerinden Gelen Turist Sayısı Artacak

Temaslarda bulunmak ve Türkiye-Katar Kültür Yılı açılış programına katılmak üzere Doha’ya giden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Körfez ülkelerinden gelen turist sayısını artırmak üzere yeni stratejiler hazırladıklarını belirtti.Bakan...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temaslarda bulunmak ve Türkiye-Katar Kültür Yılı açılış programına katılmak üzere Doha’ya giden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Körfez ülkelerinden gelen turist sayısını artırmak üzere yeni stratejiler hazırladıklarını belirtti.
Bakan Ömer Çelik, sektör adına sevindirici bu gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla duyurdu.
Bakan Ömer Çelik şunları dedi:
“Körfez ülkeleri turizm potansiyeli bakımından dünyanın en önemli merkezlerine sahip. Buradan daha çok ziyaretçi gelmesi için yeni stratejiler geliştiriyoruz. Özel bir tanıtma stratejisini devreye sokuyoruz. Kültürel ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Önümüzdeki dönemde Körfez Bölgesi’nden daha çok ziyaretçiyi Türkiye’ye çekeceğiz.”
Bakan Ömer Çelik, Doha’daki ilk gününde Katar Kültür, Sanat ve Miras Bakanı Hamad bin Abdulaziz El Kuwari ile bir araya gelmiş, İslam Eserleri Müzesinde incelemelerde bulunmuş, Katar Müzeler Başkanı Şeyha Maysa ile görüşmüştü. Bakan Ömer Çelik ayrıca, liman ziyaretleri ile harekat eğitim faaliyetleri kapsamında Katar’ın Doha Limanı’na demir atan TCG Büyükada gemisindeki resepsiyona da katılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.