Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Komisyon başkanı öncülüğünde karartma operasyonuyla karşı karşıyayız"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4 eski bakan hakkında kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'nun çalışmalarıyla ilgili mahkemenin verdiği yayın yasağını değerlendirdi. Bahçeli, komisyon başkanının öncülüğünde karartma operasyonu ile...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4 eski bakan hakkında kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'nun çalışmalarıyla ilgili mahkemenin verdiği yayın yasağını değerlendirdi. Bahçeli, komisyon başkanının öncülüğünde karartma operasyonu ile karşı karşıya kalındığını söyledi. Bahçeli, Tunceli ziyaretinde herhangi bir tepkiyle karşılaşmayı beklemediğini, Tunceli'nin MHP'yi bağrına basacağını düşündüğünü ifade etti.

Kayseri Pınarbaşı ilçesinde Belediye'yi ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4 eski bakan hakkındaki Meclis Soruşturma Komisyonu başkanı tarafından mahkemeye yapılan başvuru üzerine yayın yasağı getirilmesi ile ilgili soruya verdiği yanıtta şunları söyledi; “Yolsuzluklarla ilgili kurulmuş olan komisyonun, çok sağlıklı verimli bir çalışma ortamı içerisinde sürdürmesinde yarar vardır. Bugün ki siyasi iktidar, Meclis'te komisyonla da işbirliği içinde AKP’li üyeler vasıtasıyla bu uyumlu çalışmayı engellemeye gayret göstermektedirler. Dolayısıyla, komisyon çalışmalarının ilk iki ayı boşa gitmiştir. Son 2 aylık çalışma döneminde artık yavaş yavaş yolsuzluk ve rüşvete ilişkin müracaat edilmesi gereken kişilerin komisyona davet edilme sürecinde, tabiatıyla ilgili 4 bakanın davet edilmesi gerekmektedir. Böyle bir çalışma ortamını gölgelemek için komisyon başkanının öncülüğünde bir karartma operasyonu ile karşı karşıya kalınmıştır. Her gün yasaklar getirilmiştir. Kamuoyu ile paylaşılması noktasında. Milliyetçi Hareket Partisi olarak doğru bulmadığımızı hem komisyon üyemiz Mesut Dedeoğlu beyefendi hem de Meclis'teki grup başkanvekilleri düşüncelerini ifade etmişlerdir. Komisyon bu şekilde çalışırsa, yolsuzluk ve rüşvet ile mücadele çok daha başarılı olur diye düşünüyorum.”

"TUNCELİ MHP’Yİ DE BAĞRINA BASACAKTIR"

MHP Genel Başkanı, Tunceli ziyaretinde herhangi bir tepkiyle karşılanma durumu olup olmayacağı ile ilgili soru üzerine ise “Hiçbir şeyle karşılayacağıma inanmıyorum. 81 ilden bir tanesidir Tunceli ilimiz. Tunç yüreklilerin yöresidir. Tunceli’nin manası da budur. Tunceli’de MHP’yi bağrına basacaktır. Siyasilerin istismarlarına son veren bir yaklaşımı ortaya koyacaklarına inanıyorum. Geçmişteki bazı olaylarda siyaseten istismar yaparak yararlanmak isteyenlere de karşıda Tuncelililerin vermiş olduğu güzel bir cevap olacaktır.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.