Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcahamam Belediyesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı

Kızılcahamam Belediyesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Kızılcahamam Belediyesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Belediyesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatının Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Başkanlığının sunumları yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar istişarenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, teşkilatın istişare içerisinde olması gerektiğini söyledi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise yaptığı konuşmada, katılımcılar için hazırlanan belediye faaliyetleri, çalışmalar ve projelerden oluşan sunum yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediyesinin ve teşkilat tarafından hazırlanan toplantının hayırlı olmasını dileyerek, önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.

Toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti İl Yöneticisi Fuat Yıldırım, Hasan Akan, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis üyeleri, Yusuf Şengül, İbrahim Yıldız, Kemal Öztürk, Durali Uygun, Murtaza Güngör, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Songül Ergelen, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Kızılcahamam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı, eski İlçe Başkanı Sefa Yıldırım katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.