Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’ın Kuruluş Yıl Dönümü

Başbakan Binali Yıldırım, "Kan tedariki başta olmak üzere insanlara önemli hizmetlerde bulunan, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermek için yoğun gayretler gösteren, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine cömertçe...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, "Kan tedariki başta olmak üzere insanlara önemli hizmetlerde bulunan, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermek için yoğun gayretler gösteren, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatan Kızılay, başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla da tüm dünyanın takdirini kazanmaktadır" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Kızılay’ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "148 yıldır insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılayı’nın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Kızılay, kurulduğu günden itibaren, kimliğine bakmaksızın insanların yardımına koşmaktadır. Kan tedariki başta olmak üzere insanlara önemli hizmetlerde bulunan, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermek için yoğun gayretler gösteren, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatan Kızılay, başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla da tüm dünyanın takdirini kazanmaktadır. Kızılay’ın kendini geliştirme, insanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunma anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine; vatandaşlarımızın kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’ı desteklemeye devam edeceklerine inancım tamdır. Bu vesileyle Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor bu güzide kurumumuzun tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.