Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Özbekistan’a geldi

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a geldi.Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev’in daveti üzerine çeşitli temaslarda bulunmak için...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Özbekistan’a geldi

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a geldi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev’in daveti üzerine çeşitli temaslarda bulunmak için iki günlük devlet ziyareti kapsamında Taşkent’e geldi. Sooronbay Ceenbekov’u İslam Karimov Uluslararası Havalimanında Özbekistan Başbakanı Abdulla Aripov karşıladı. Ziyaret kapsamındaki üst düzey görüşmelerde siyasi, ticari, ekonomik, ulaşım, kültürel ve sosyal alanlarda ülkeler arası ilişkilerin mevcut durumu ve geliştirme imkanları görüşülecek. Sınır bölgelerinde iş birliği konusu, bölge ve uluslararası gündemin önemli konuları ele alınacak.

Ziyaret kapsamında çeşitli alanlarda iş birliğini arttırmaya yönelik devletler arası, hükümetler arası, bakanlıklar ve kuruluşlar arası çeşitli anlaşmaların imzalanacağı açıklandı. Şavkat Mirziyoyev ve Sooronbay Ceenbekov görüşmesi sonrası ortak açıklama yayınlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.