Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’nun programında Kocaoğlu, Yüksel ve Güven eksikliği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Seferihisar’daki programına, CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden dün istifa eden Alaattin Yüksel ve il yönetimi tarafından yerine seçilen yeni başkan Asuman Ali Güven’in katılmaması...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Seferihisar’daki programına, CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden dün istifa eden Alaattin Yüksel ve il yönetimi tarafından yerine seçilen yeni başkan Asuman Ali Güven’in katılmaması dikkat çekti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Seferihisar’da düzenlenen Türkiye Sanat Çalıştayı açılışına katılmak üzere dün akşam kente geldi. Kılıçdaroğlu’nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bazı ilçe belediye başkanları karşıladı. Belediye başkanlarının, CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden dün istifa eden Alaattin Yüksel’i göreve geri döndürmek için Kılıçdaroğlu ile toplantı talep ettikleri öğrenilirken, Yüksel genel başkanı karşılamaya gelmedi. Öte yandan Yüksel’in istifasının ardından toplanan il yönetimi de Yüksel’in resmi istifa dilekçesinin CHP Genel Merkezi’ne gönderilmesinin ardından il başkanı olarak Asuman Ali Güven’i seçti.
Kılıçdaroğlu’ndan özel görüşme
Çalıştayda sanatçılarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu’nun yanında; CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, bazı CHP İzmir ve Manisa Milletvekilleri ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılacak olan fuar öncesi yaptığı basın toplantısı nedeniyle programa katılmazken, Alaattin Yüksel ve Asuman Ali Güven de gelmedi. 20 Aralık 2015 tarihinde Alaattin Yüksel ile il başkanlığı için yarışan ancak 12 oy farkla mağlup olan mevcut CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da Kılıçdaroğlu’nun programına katılan isimler arasında yer aldı. Kılıçdaroğlu’nun, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleriyle özel bir görüşme yapacağı da konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun, saat 20.00 sıralarında Seferihisar’dan ayrılıp saat 21.45’te hava yolu ile Ankara’ya gideceği ön görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.