Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Sarıgül'den cevap

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye katılması için yaptığı çağrıya, “Kılıçdaroğlu’nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır.” cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Sarıgül'den cevap


Mustafa Sarıgül, hayatını kaleme aldığı 'Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla' isimli kitabının imza gününde, Bakırköy’de bulunan Marmara Forum AVM de sevenleri ile buluştu. Sarıgül, talep edenlere kitaplarını imzaladı.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye katılmasına yönelik çağrıdan dolayı kendisine teşekkür ederek, “Türkiye Değişim Hareketi'ne Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu çağrıya çok teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce yurttaşımızın emeğine SayınKılıçdaroğlu çok güzel bir sevgi göstermiştir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır.” diye konuştu

Kendi hayatını yazdığı kitapla ilgili de açıklamalar yapan Sarıgül, siyaset adamlarının hiçbir şeyinin gizli kapaklı olmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: “Arzu ettim ki kamuoyu Mustafa Sarıgül’ün doğduğu günden bu güne kadar bütün yaşam öyküsünü öğrensin. Çünkü siyaset adamlarının hiç bie şeyinin gizli kapaklı kalmaması lazım. Bilgi noksanlığının bilgi eksikliğinin olmaması lazım. 4 yıldan beri sürdürdüğümüz bir çalışma bu gün yurttaşlarımızla buluştu. Yüzde yüz Sarıgül ne bir eksik ne bir fazla.Özelikle genç arkadaşlarımızın bu kitabı okumasını istiyorum, bu kitapta bütünleşmelerini arzu ediyorum. Basında çalışan basın emekçisi kardeşlerimin bu kitabı okumasını çok istiyorum.”

Sarıgül'ün yazdığı kitabı imzalatmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.