Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu'ndan yağmur altında miting

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde partisinin düzenlediği mitingde aniden bastıran yağmur altında konuştu.Gözlüklerini çıkaran Kılıçdaroğlu, şemsiye de kullanmadı. Bugün Biga ve Çan ilçelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu'ndan yağmur altında miting
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde partisinin düzenlediği mitingde aniden bastıran yağmur altında konuştu.
Gözlüklerini çıkaran Kılıçdaroğlu, şemsiye de kullanmadı.

Bugün Biga ve Çan ilçelerinde mitinge katılan Kılıçdaroğlu, ildeki son konuşmasını ise Yenice ilçesinde yaptı. Biga Caddesi üzerindeki mitinge bir saat geç gelen Kılıçdaroğlu, yoldayken yağmur başladı. Adeta bardaktan boşalırcasına yağan yağmura rağmen Kılıçdaroğlu kendisini şemsiyelerle bekleyen halka seslendi. Otobüs üzerine çıkarak konuşan Kılıçdaroğlu, şemsiye kullanmaması dikkat çekerken, konuşması sırasın gök gürledi. Yaklaşık 5 dakika halka seslenen Kılıçdaroğlu, gözlüklerini de çıkardı. Yağmur altında seçim vaadlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, "Sözüm söz, namus sözü, Kılıçdaroğlu sözü. Türkiye'yi şaha kaldıracağım." dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra karayolu ile Çanakkale'ye, buradan da uçakla Ankayara'ya gideceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.