Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan Elazığ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’daki terör saldırısına ilişkin, "Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’daki terör saldırısına ilişkin, "Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz. Ne istediyseniz biz size verdik, siz de lütfen terörü çözün. Terörü bitirin. Mücadeleyse mücadele yapın. Yasa dediniz yasa, anayasa dediniz anayasa, her türlü imkanı sağladık. Her türlü imkanı verdik. Dolayısıyla terörle mücadele konusunda elimiz zayıf, güçsüz diye bir sorun olmamalı" dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüştü. Akıncı’yı Genel Merkez’den yolcu etmesinin ardından Kılıçdaroğlu, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "Elazığ’daki vahim olay hepimizi son derece üzen bir olay. Bilgi almaya çalışıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin, amacı ne olursa olsun bütün siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, meslek kuruluşlarının hep birlikte lanetlemesi gereken bir olaydır. Teröre karşı ortak birlikteliğimizi hep sürdüreceğiz. Yine hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz. Ne istediyseniz biz size verdik, siz de lütfen terörü çözün. Terörü bitirin. Mücadeleyse mücadele yapın. Yasa dediniz yasa, anayasa dediniz anayasa, her türlü imkanı sağladık. Her türlü imkanı verdik. Dolayısıyla terörle mücadele konusunda elimiz zayıf, güçsüz diye bir sorun olmamalı. Eliniz güçlü, dolayısıyla terörle mücadeleyi yapın, Türkiye’yi bu beladan kurtarın. Biz elimizden gelen her türlü katkıyı yapmayı sürdüreceğiz. Terörü lanetlemek yetmiyor, terörü bitirmek gerekiyor. Buna uygun politikalar geliştirmek gerekiyor. Bu talebimi de sizlerin aracılığıyla hükümete iletmiş olayım" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.