Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ açıklaması

7 Ağustos Pazar günü Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde olacağını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Darbeleri yok etmenin tek yolu, cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı’da...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ açıklaması
7 Ağustos Pazar günü Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde olacağını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Darbeleri yok etmenin tek yolu, cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı’da haykırılmalıdır” dedi.
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılma kararı alan Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından bir açıklama yaptı. CHP lideri şunları kaydetti:
“Ülke birliğine kastedenlere karşı durabilmek, darbeye verilecek en iyi cevaptır. 7 Ağustos’ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde olacağım. Darbeleri yok etmenin tek yolu, cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı’da haykırılmalıdır! CHP, her zaman halkın sesine kulak vermiştir. Ülkemizin geleceği için, Yenikapı’da Cumhuriyetimizi ve tam demokrasiyi savunacağım.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.