Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan ’Can Dündar Ve Erdem Gül’ Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi’nin hak ihlali kararıyla tahliye edilen gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül hakkındaki davayla ilgili, "Umarım yargı tekrar Anayasa Mahkemesi’nin kararına uygun olarak kararını verir...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi’nin hak ihlali kararıyla tahliye edilen gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül hakkındaki davayla ilgili, "Umarım yargı tekrar Anayasa Mahkemesi’nin kararına uygun olarak kararını verir ve toplum bu gerginlikten kurtulmuş olur" dedi.
"MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladıkları" gerekçesiyle haklarında dava açılan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilci Erdem Gül hakkındaki ikinci duruşma yarın gerçekleşecek. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Anayasa Mahkemesi son derece güzel bir karar verdi ve toplumda oluşan gerginliği sonlandırdı. Yerel mahkeme de bu karara uydu. Dolayısıyla yargı kendi içerisinde bir sorunu çözmüş oldu. Şimdi olay yeniden görüşülüyor, umarım yargı tekrar Anayasa Mahkemesi’nin kararına uygun olarak kararını verir ve toplum bu gerginlikten kurtulmuş olur" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.