Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yaklaşık 4 bin 500 şehit ailesinin katıldığı iftar yemeğinde, Kılıçdaroğlu birlik...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yaklaşık 4 bin 500 şehit ailesinin katıldığı iftar yemeğinde, Kılıçdaroğlu birlik ve beraberli mesajı verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ramazan ayının birlikteliği ve beraberliğin ayı olduğunu belirterek, “Türkiye dünyanın en güzel ülkesi her şeyimiz var. Denizimiz var göllerimiz var. Bereketli topraklarımız var. Birbirimize selam verebiliriz acılarımızı paylaşıp sevinçlerimizi zenginleştirebiliriz. Anadolu topraklarının hamurunda insan sevgisi vardır. Şehitlerimiz onlar biz rahat yaşayalım diye canlarını feda ettiler. Gazilerimiz de aynı şekilde kimi bacağını kim kolunu feda etti. Onların bütün amaçları bayraklarımızı dalgalansın, insanları sokakta birlikte kardeşçe yaşamasıdır. Görüşlerimiz farklı olabilir ama hepimiz aynı havayı teneffüs ediyoruz. Bu güzel yurdumuz için hepimiz birlikteyiz. Sizlerle olmak benim için gurur vesiledir” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, Kılıçdaroğlu’na çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.