Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Papandreu ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Papandreu, “Sosyalist Enternasyonal biz...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Papandreu, “Sosyalist Enternasyonal biz hakların refahı, sosyal projelerin üretilmesi üzerinde önemli duruyoruz. Demokratik usullerin uygulanması ve bu anlamda verilen mücadelede beraber yer alabilmek için çalışmalar üretiyoruz.” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu Ankara’da bir araya geldi. Görüşmeye Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran ile CHP Genel Başkan yardımcısı Murat Özçelik de katıldı. Görüşme öncesi Papandreu ve Oran basın mensuplarının karşına geçti.

Ankara’da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Papandreu, “Burada bulunmamın bir iki sebebi var. Türk halkı ile Yunan dostu arasındaki sivil toplum diyaloğunu diyaloğuna destek vermek amacı ile yarın gerçekleştirilecek olan Kıbrıs sorunun ele alınacağı toplantıda konuşma yapmak üzere burada bulunuyorum. Aynı zamanda kardeş partimiz olan CHP’nin genel başkanı sayın Kılıçdaroğlu ve sevgili dostum Umut Oran ile de bu vesile ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Papandreu sözlerine şöyle devam etti: “Sosyalist Enternasyonal biz hakların refahı, sosyal projelerin üretilmesi üzerinde önemli duruyoruz. Demokratik usullerin uygulanması ve bu anlamda verilen mücadelede beraber yer alabilmek için çalışmalar üretiyoruz. Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri buraya gelecek ve kardeş partilerimizle görüşmelerini bu çerçevede sürdürecek.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.