Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, özel çocukların maçını izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3’üncüsü olan alan Benay Balcı ve Taygun Arı’nın masa tenisini izledi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3’üncüsü olan alan Benay Balcı ve Taygun Arı’nın masa tenisini izledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun babası Asım Erdoğdu’nun cenazesine katılmak üzere Antalya’ya geldi. Kılıçdaroğlu, karşılamanın ardından Muratpaşa Belediyesi tarafından Lara bölgesinde hizmet veren Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de down sendromlu çocuklarla buluştu. Büyük ilgiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, İtalya’da düzenlenen down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games’de Dünya 3’üncüsü olan Benay Balcı ve Taygun Arı’nın masa tenisini müsabakasını izledi. Kılıçdaroğlu, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun babası Asım Erdoğdu’nun cenaze törenine katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.