Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, MGK bildirisini değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifasıyla ilgili, "Okumadım ama sağlık olsun, tabi normal. Zaten beklediğimiz bir şey." ifadelerini kullandı.Partisinin 3 gün sürecek kampı için...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu, MGK bildirisini değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifasıyla ilgili, "Okumadım ama sağlık olsun, tabi normal. Zaten beklediğimiz bir şey." ifadelerini kullandı.

Partisinin 3 gün sürecek kampı için Antalya'ya gelen Kılıçdaroğlu, otel girişinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu'nu, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal karşıladı. "Paralel yapı iddiaları MGK bildirisinde, açıklamasında yer aldı. Kırmızı Kitapta bir değişiklik de söz konusu." denmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "O metni görmedim. Metni gördükten sonra konuşmam gerekiyor." diye konuştu.

Daha sonra yaptığı bir açıklamada ise Kılıçdaroğlu, "İzlenen dış politika, Türkiye'yi çok ciddi açmazlara soktu. Bu sorunların, MGK düzeyinde ele alınması olumludur." değerlendirmesinde bulundu.

Yargıtay ve Danıştay kanun teklifiyle ilgili bir soruya ise Kılıçdaroğlu, "Hükümetin zik zaklarından birisi. Önce bozdular, şimdi düzeltmeye çalışıyorlar. Umarım düzeltirken daha fazla bozmazlar." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.