Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Menteşe Belediyesi Proje Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" kapsamında genel merkezde düzenlenen Menteşe Belediyesi Proje Tanıtım Günlerinin açılışına katıldı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" kapsamında genel merkezde düzenlenen Menteşe Belediyesi Proje Tanıtım Günlerinin açılışına katıldı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Muğla’nın Menteşe Belediyesinin Proje Tanıtım Günlerinin açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu, kaygıların birlikte aşılabileceğini belirterek, "Yeni kurulan bir belediye Menteşe, çalışınca güzel şeylerin ortaya çıktığını bize gösterebiliyor. Başarılı bir belediye başkanı. Toplumu ayrıştırmadan, bölmeden, bulunduğu kentte gerilim yaratmadan, kimseye kızmadan, dövmeden pekala güzel şeyleri yapmak mümkün. Eğer bir belediyede biz bunu gerçekleştirebiliyorsak, Muğla’da bunu gerçekleştirebiliyorsak, Tekirdağ’da, Eskişehir’de bunu gerçekleştirebiliyorsak neden Türkiye’de gerçekleştirmeyelim? Bu gergin ortamı bitirip daha huzurlu, daha güzel bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edebiliriz" diye konuştu.
Yenimahalle Belediyesinin etkinliğinde bu akşam Medeniyetler Korosu’nu dinleyeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Güzel şeyler yapılıyor Türkiye’de ama kurşun gibi ağır bir hava var. Zor bir atmosfer var. Çoğumuz o kaygılardan güzellikleri yeteri kadar göremiyoruz. Umarım hep beraber kaygılardan arınmış bir Türkiye, huzur içinde yaşadığımız bir Türkiye’yi birlikte inşa ederiz. Belediyelerimiz buna başladı. Bu çalışmalar çok önemli" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.