Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Manisa'da 'Büyük Üzüm' mitingine katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Salihli ilçesinde 8 Ekim 2014 Çarşamba günü düzenlenecek "Büyük Üzüm" mitingine katılacak. CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Kılıçdaroğlu’nun bu mitingde genel seçim çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu Manisa'da 'Büyük Üzüm' mitingine katılacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Salihli ilçesinde 8 Ekim 2014 Çarşamba günü düzenlenecek "Büyük Üzüm" mitingine katılacak. CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Kılıçdaroğlu’nun bu mitingde genel seçim çalışmalarını da başlatacağını bildirdi.

Salihli’de çiftçinin ve beraberinde ülke meselelerinin konuşulacağı bir miting yapılacağını dile getiren İl Başkanı Kaplan, yaptığı açıklamada, “Ekonomik rakamlar hiç iç açıcı değil. Cari açığın geldiği durum ortada. Faiz oranları aldı başını gidiyor. Bütün bu olumsuzluklar, tarım ve sanayiyi olumsuz etkilemektedir. Bunlar yetmezmiş gibi hükümet bir de torba yasalarla ülkeyi yönetme anlayışına girmiştir. Aynı zamanda bir tarım şehri olan Manisa da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Üzüm ve zeytinde yaşanan sıkıntı, bunların geleceğini de olumsuz etkiyecektir. Çiftçi, sattığı ürünlerle bankadaki borcunu bile ödeyemeyecek duruma gelmiştir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.