Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda toplantıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde partililer, akademisyenlerle basına kapalı bir toplantıya katıldı. Kuşadası Charisma Otel'de yapılacak toplantıya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, bir açıklama yapmazken,...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda toplantıda
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde partililer, akademisyenlerle basına kapalı bir toplantıya katıldı. Kuşadası Charisma Otel'de yapılacak toplantıya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, bir açıklama yapmazken, basının sorularını da kabul etmedi.

Toplantının gündemiyle ve katılımcılarla ilgili bir açıklama yapılmazken, seçim öncesi partide ön seçim ve ülke gündemlerinin ele alınacağı iddia edildi. Kılıçdaroğlu, daha önce de İstanbul ve İzmir’de de bu tür toplantılar yapmıştı.

Kuşadası’na; CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve yanındakilerle birlikte gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından karşılandı. Karşılamada poşu takılan Kılıçdaroğlu, daha sonra toplantı salonuna geçti. Basının sorularını kabul etmeyen Kılıçdaroğlu’nun, toplantı çıkışında açıklama yapması bekleniyor. Toplantının akşam saatlerine kadar süreceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.