Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu: “Kimse Şehit Cenazelerine Gitmemi Engelleyemez”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde protesto edilmesine ilişkin, “Kimse şehit cenazelerine gitmemi engelleyemez. İnsanları toplayıp buraya taşımak, her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlık” dedi.CHP Genel...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde protesto edilmesine ilişkin, “Kimse şehit cenazelerine gitmemi engelleyemez. İnsanları toplayıp buraya taşımak, her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlık” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocatepe Camii’nde katıldığı şehitlerin cenazesinde vatandaşlar tarafından protesto edildi. Bir vatandaş ise Kılıçdaroğlu’na yumurta attı. Korumaya isabet eden yumurta Kılıçdaroğlu’na da sıçradı. Olaydan sonra güvenlik güçleri protestocuyu gözaltına aldı.
Kılıçdaroğlu, “O şehitlere sahip çıkmak her vatandaşın görevidir. Kimse şehit cenazelerine gitmemi engelleyemez. İnsanları toplayıp buraya taşımak, her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlık. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olursa olsunlar onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz. Sonuna kadar ülkemizin, şehitlerimizin arkasındayız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.