Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Kendini Dinlemeyen Partilileri Uyardı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir toplantıda kendisini dinlemeyip salonda gürültü çıkaran partililerini, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmasını biliyoruz ama dinlemesini bilmiyoruz" sözleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu Kendini Dinlemeyen Partilileri Uyardı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir toplantıda kendisini dinlemeyip salonda gürültü çıkaran partililerini, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmasını biliyoruz ama dinlemesini bilmiyoruz" sözleriyle uyardı.
Kentteki bir dizi ziyaret ve toplantının ardından "Adana Tarımına Sahip Çıkıyor" başlıklı panelde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye genelinde üreticisinden tüccarına tarım otoriteleriyle görüşüp sorunlarını dinlediğini anlattı. Çukurova’yı "tarımın başkenti" olarak nitelendiren Kemal Kılıçdaroğlu, üreticinin alın terinin karşılığını alamadığını öne sürdü. Konuşmasını ekonomik verilerle sürdüren Kılıçdaroğlu, "Seçim yok ama biz geziyoruz. Biliyoruz ki üretici çok dertli" ifadelerini kullandı.
Konuşmasının sürdüğü sırada salondakilerin gürültüsü nedeniyle oluşan uğultudan rahatsız olan Kemal Kılıçdaroğlu partililerini, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmayacaksınız. Konuşmasını biliyoruz ama en zor kısım, dinlemesini bilmiyoruz. Dinlemesini de öğreneceğiz. Bu kültürü yerleştirmek zorundayız. 20 kişi konuştu, dikkatle dinledim. 4,5 sayfa not aldım" ifadeleriyle uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.