Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu: Hükümetin tek politikası var, malı götürmek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Bergama ilçesine geldi. Karavelilier Mahallesi'nde Dünya Kooperatifcilik Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dağıtma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada, kalkınmanın tek yolunun...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu: Hükümetin tek politikası var, malı götürmek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Bergama ilçesine geldi. Karavelilier Mahallesi'nde Dünya Kooperatifcilik Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dağıtma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada, kalkınmanın tek yolunun üretimden geçtiğini vurgulayarak, “Bugün burada bulunmamızın nedeni, kalkınmayı yerelden başlatmak suretiyle tüm Türkiye'de köylerde, gerek meyve sebze üretimini destelemek gerekse hayvancılığı destekleyecek kooperatifçiliği canlandırmak ve yaygınlaştırmaktır.” dedi. Hükümetin tarım politikalarını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Bugün hükümetin tek politikası var, o da malı götürme politikasıdır.“ ifadelerini kullandı.

Haramilerin iktidarının sürekli olmadığını söyleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Dünyanın en bereketli ülkesi olan Türkiye'de tarım sorunlarını masaya yatırdık. Hollanda, Türkiye'nin Konya ili kadar büyüklükte bir ülke. Yılda 100 milyar dolar ihracat yapıyor. Türkiye'nin ihracaat rakamı ise 18 milyar dolar. Türkiye'nin Hollandadan neyi eksik? Çünkü bugünkü iktidarın bu yönde bir politikası yok. Onlarda malı götürme politikası var. Bizim düşüncemizde, sarayda oturma yoktur. Türkiye'de kalkınmanın yolu üretimden geçiyor. Hep birlikte üreterek kazanacağız ve zenginleşeceğiz.” şeklinde konuştu. Bunları yapmak için yaklaşan genel seçimde kendilerine yetki verilmesini istedi. Konuşmanın ardından prortokol üyeleri sahneye davet edilerek, çeşitli meyve fidanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.