Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu: Demokrasiye inanan ve demokrasiyi savunan tek parti CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 53 seçim bölgesinde yapılan ön seçim sebebiyle sandık başına gitti. İzmir ikinci bölgeden aday olan Kılıçdaroğlu, Ankara Atatürk Lisesi B Blok Zemin Kat 46 numaralı sandıkta oy kullandı....

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu: Demokrasiye inanan ve demokrasiyi savunan tek parti CHP
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 53 seçim bölgesinde yapılan ön seçim sebebiyle sandık başına gitti. İzmir ikinci bölgeden aday olan Kılıçdaroğlu, Ankara Atatürk Lisesi B Blok Zemin Kat 46 numaralı sandıkta oy kullandı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Gençlerin ve kadınların seçildiği bir ön seçim, benim en büyük arzumdur." ifadelerini kullandı. "Listeye girmek veya girmemek bir sonuçtur." diyen Kılıçdaroğlu, "Aslolan CHP'li olmaktır. Listeye girsin veya girmesin bütün aday adaylarının aynı çalışmayı, seçimlerde de yapması en büyük arzumdur. Önemli olan demokrasinin güçlenmesidir. Milletin vekilini milletin seçmesini istiyoruz. Bunu yapan sadece CHP'dir. Çünkü biz demokrasiye inanıyoruz. 55 bölgede ön seçim yaptık, 45 bölgede bugün hakim gözetiminde yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Yaşanılanların demokrasinin değer yitirdiğini gösterdiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, yeni bir anlayışın güçlenmesini istediklerini vurguladı. Demokrasiye inanan ve demokrasiyi savunan tek partinin CHP olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, bu ülkede demokrasi isteniyorsa oy verilecek yerin belli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı bütçesine de örtülü ödenek konulmasına ilişkin bir soruya ise Kılıçdaroğlu, "Örtülü ödenek konusunda açıklamalarımı salı günü yapacağım." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.