Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Davutoğlu’nu hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "23 milyon oy alan bir Başbakan, bir kişinin dudaklarından çıkan sözlere kendisini esir ettiriyorsa onun demokrasi kültürü yok demektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu Davutoğlu’nu hedef aldı

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin Kilislilerin dertleriyle ilgilenmediğini iddia ederek, "Esnaf perişan vaziyette. Gidin sorun esnafa. Yeni ekonomik palet bekliyor Kilisli esnaf. Boşuna bekliyorsun kardeşim, bunlar can derdine düşmüş. Düşük profilli her şeye ’evet’ diyen adam arıyorlar. Onların derdi Kilis değil, Kilis yerle bir olsa bunların kılı kıpırdamayacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun gündeminde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun vedası da vardı. CHP lideri, "4 Mayıs günü Davutoğlu’nu Saray’a davet ettiler. Saray’a gitti. Saray’dan çıktı ’Ben istifa ediyorum’ dedi. Kullandığı şu cümle çok önemli, istifasıyla ilgili olarak, ’Benim tercihim değildir, bir zaruretin neticesidir’ dedi. Bir Başbakan, 23 milyon oy alan bir başbakan, 23 milyonun seçmenin değil de bir kişinin dudaklarından çıkan sözlere kendisini esir ettiriyorsa onun demokrasi kültürü yok demektir, işin özü budur ’Ben demokrasiye, ben milli iradeye inanmıyorum’ demektir" diye konuştu.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.