Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de katıldığı programda eski fotoğraflarından oluşan klibi izlerken gözyaşlarını tutamadı.Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' isimli sabah programına...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de katıldığı programda eski fotoğraflarından oluşan klibi izlerken gözyaşlarını tutamadı.

Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' isimli sabah programına katıldı. Küçükkaya'nın gündemle ilgili soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu'na programda bir sürpriz yapıldı.

Çocukluk ve gençlik fotoğraflarından oluşan klibi 'Munzur' isimli türkü eşliğinde izleyen Kılıçdaroğlu, bu sırada duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Kılıçdaroğlu, kliple ilgili şunları söyledi: "Yedi kişilik çocuğu olan bir aileden. Babam küçük bir memur. Üniversiteyi bitiren sadece benim. Ablam okuma yazma bilmez. Annem vefat etti. Zor koşullardı. Ayakkabı almaya kalksa nasıl alacak. 7 çocuk var. Çevreme baktığımız zaman üç aşağı beş yukarı öyleydi. Fotoğrafta çizmem var, büyük büyüğünde giyilsin diye. İşin özeti gerçekten Atatürk'ün getirdiği cumhuriyet. İmkanlar küçük bir Anadolu köyünde doğuyorsunuz belli yerlere gelebiliyorsunuz. Cumhuriyetin güzellikleri. Ne kadar değerli olduğunu anlamak gerekiyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.