Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş maçını Çarşı Grubu ile birlikte izleyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Ankara'dan İstanbul'a gidecek ve UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçını Asteras Tripolis ile oynayacak Beşiktaş'ı destekleyecek.     "Beşiktaş'a başarılar diliyor ve galibiyeti...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Ankara'dan İstanbul'a gidecek ve UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçını Asteras Tripolis ile oynayacak Beşiktaş'ı destekleyecek.

    "Beşiktaş'a başarılar diliyor ve galibiyeti alkışlamaya gidiyorum." diyen Fenerbahçeli Kılıçdaroğlu, 18 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Asteras maçını Çarşı Grubu ile birlikte tribünden izleyecek.

    Kurucu Genel Başkanı ve Kurucuları Gazi olan CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Gaziler Haftası'nı gaziler ile karşılayacak. Kılıçdaroğlu, 19 Eylül'de Gaziler Haftası sebebiyle bugün saat 20.00'de gazilerle birlikte Gaziler Haftası'nı karşılayacak. Kılıçdaroğlu'nun gazilerle sohbet ederek görüş alışverişinde bulunacağı buluşma saat 20.00'de, Ankara Turan Güneş Bulvarı 91. Sokak No.6'daki Adana Sofrası'nda gerçekleşecek.

    Öte yandan Kılıçdaroğlu, koordinasyon konusunda başdanışmanlık yapacak olan Erdoğan Toprak ve Dış Politika ile Dış ilişkiler konusunda başdanışmanlık yapacak olan Murat Özçelik ile dün akşam yemekte buluştu. Kılıçdaroğlu, Özçelik ve Toprak ile yaşanan süreci ve öncelikle ele alınıp değerlendirilmesi gereken konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kılıçdaroğlu, Toprak, Özçelik görüşmesinde AKP iktidarının Türkiye'yi karşı karşıya getirdiği sorunlar ile CHP'nin bu sorunlar konusundaki görüşleri de ayrıntılı olarak değerlendirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.