Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu: Benim bakanlarımın ayakkabı kutuları olmayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde her kuruşun hesabını vereceklerini belirterek, "Benim çocuklarımın yatak odalarında boy boy kasalar olmayacak. Benim evimde ayakkabı kutularında paralar olmayacak. Benim bakanlarımın...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu: Benim bakanlarımın ayakkabı kutuları olmayacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde her kuruşun hesabını vereceklerini belirterek, "Benim çocuklarımın yatak odalarında boy boy kasalar olmayacak. Benim evimde ayakkabı kutularında paralar olmayacak. Benim bakanlarımın ayakkabı kutuları olmayacak." dedi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyet Meydanında seçmenlere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Güzel bir yerde yaşıyor, tatil yapıyorsunuz, burada ne kadar mutluysanız, Türkiye’nin bütün coğrafyasında insanların mutlu olduğu, yaşanacak bir Türkiye’yi hep beraber el birliğiyle yeniden inşa edeceğiz. Hiç ksime etnik kimliğinden ötürü ötekileştirilmeyecek. Hiç kimse inancından ötürü ötekileştirilmeyecek, hiç kimse yaşam tarzından ötürü ötekileştirilmeyecek ve ben birinci sınıf bir demokrasinin olduğu bir ülkede yaşıyorum diyecek." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; "Ramazan Bayramı'nda, Kurban Bayramı'nda emekliye birer maaş ikramiye vereceğiz. Onu kimse muhtaç etmeyeceğiz. Bu ülkede çiftçi de kazanacak, esnaf ta kazanacak sanayici de kazanacak, emeklide kazanacak, hayatın her alanında çalışan alın teri dökenler kazanacak. Yalnız bir gurup kaybedecek, hortumcular. Sözüm söz, hortumları keseceğim. Çünkü benim çocuklarımın yatak odalarında boy boy kasalar olmayacak. Benim evimde ayakkabı kutularında paralar olmayacak. Benim bakanlarımın ayakkabı kutuları olmayacak, her kuruşun hesabını size vermek bizim namus görevimiz olacak. Her kuruşun hesabını vereceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.