Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Başbakanlık Resmi Konutu’nda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir araya geldi.CHP ile AK Parti arasındaki öngörüşmelerin ardından, AK Parti’nin CHP heyetiyle görüşen...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir araya geldi.
CHP ile AK Parti arasındaki öngörüşmelerin ardından, AK Parti’nin CHP heyetiyle görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na parti politikaları ve hükümet politikalarına ilişkin raporlar sunuldu. AK Parti’nin CHP heyetinde yer alan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşmenin ardından kameraların karşısına geçerek parti politikalarına ilişkin raporların AK Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, hükümet politikalarına ilişkin raporların ise bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında ele alınacağını açıklamıştı. Başbakan Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün saat 18.00’da Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir görüşme yapacağını belirtmişti. O görüşme Kılıçdaroğlu’nun saat 18.00’da Başbakanlık Resmi Konutu’na gelmesiyle başladı. Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile koalisyon görüşmeleri kapsamında bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlık Resmi Konutu’na geldiği diğer bir tarih de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanlığı döneminde yani 2012 yılında olmuştu. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, Başbakanlık Resmi Konutu’nda gerçekleşen görüşmede Suriye’de yaşanan gelişmeleri ele almıştı. Bugünkü görüşmenin gündeminde koalisyon görüşmeleri kapsamında partilerin taleplerinin yanı sıra son günlerde yaşanan terör olayları da olacak. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu, bu konuyu da ele alacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı liderlere ortak tavır alınması konusunda çağrıda bulunmuştu.
Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu, Başbakanlık Resmi Konutu’nda akşam yemeği yiyecek.
Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu, AK Parti ve CHP heyetlerinin yaptığı öngörüşmelerden sonra partilerin taleplerini ele alarak, yaşanan terör olaylarını masaya yatıracak. Görüşmeye, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.