Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım’ın Yenikapı davetini kabul etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacağını açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacağını belirterek, "İhtiyaç ve inancımız, şehitlerimize duyduğumuz sonsuz saygı sebebiyle verdiğimiz kararlarda kararlılığımız devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ayrıca birazdan Sayın Başbakanımızı arayarak kararla ilgili görüşlerini kendisiyle detaylı biçimde paylaşacaktır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.