Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Akşam Kahvesini Karşıyakalılarla İçti

Bir dizi etkinlik için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam kahvesini Karşıyakalılarla birlikte içti. Bostanlı’da bir kafede vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Genel Başkan, daha...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir dizi etkinlik için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam kahvesini Karşıyakalılarla birlikte içti. Bostanlı’da bir kafede vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Genel Başkan, daha sonra bir taksi durağını da ziyaret ederek esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.
İzmir’deki resmi programlarının ardından sürpriz bir şekilde gelişen Bostanlı ziyareti ile Karşıyakalılarla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla kahve içti. Kılıçdaroğlu’nu bir anda karşılarında gören vatandaşlar bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Buluşmada, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da yer aldı.
TAKSİCİLERLE BULUŞTU
Kılıçdaroğlu daha sonra Bostanlı Birlik Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafı ile bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen CHP Lideri "Karşıyaka seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışlarla uğurlandı.
“HALKLA İÇ İÇEYİZ”
Vatandaşların ilgi ve alakasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "İzmir ve Karşıyaka, Türkiye’nin aydınlık ve çağdaş yüzü. Burada bulunmaktan ve halkla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
“BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Genel Başkanımızı Karşıyaka’da ağırlamak bizler için büyük bir onur. Biz bu kenti halk ile yönetiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da Karşıyakalılarla bir arada görmek büyük mutluluk" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Bostanlı’dan arabalı vapurla İnciraltı’ndaki otele gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.