Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Kılıçdaroğlu Saldırıya Uğrayan İl Başkanını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan partisinin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün Düzce’ye gelerek partisinin il başkanına sahip...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan partisinin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün Düzce’ye gelerek partisinin il başkanına sahip çıktı. İl binasında partililerle buluşan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, bu saldırının demokrasiye indirilmiş bir darbe olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu hiçbir saldırının kendilerini yıldırmayacağını ifade etti.
Saldırının CHP’ye yapıldığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bunu takip edeceğiz. Faillerini, yargı sürecini de takip edeceğiz. Umarız Sayın Davutoğlu da takip eder. Demokrasi adına biz mücadelemizi yapıyoruz. 21. yüzyılda bir il başkanı sokakta saldırıya uğruyorsa bu bizim demokrasimize indirilmiş darbelerden birisidir. Bunu asla kabul edemeyiz. Hangi gerekçe ile bu insanlar bizim il başkanımıza saldırıyorlar. Burada adaleti savunduğu için mi, yolsuzlukların üzerine gittiği için mi. Özgürce Düzce’nin sokaklarında, caddelerinde, tarlalarında gezdiği için mi. Bir baskı dönemiyle karşı karşıyayız. Sanıyorlar ki; ’İl başkanınızı darp ettik, siz artık sesinizi çıkartamazsınız.’ Tam tersine hiçbir güç bizi yıldıramaz. Onlara ve yandaşlarına sesleniyorum. Sakın unutmasınlar CHP’nin genlerinde Kuvayi Milliye’nin kanı vardır. Biz bütün baskılara rağmen mücadelemize devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz hürriyet mücadelesidir. Hiç kimse bizi yıldıramaz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.