Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Kılıçdaroğlu ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ için İstanbul’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı Meydanında gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere İstanbul’a geldi.Parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu Yenikapı’da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı Meydanında gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere İstanbul’a geldi.
Parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu Yenikapı’da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılma kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge yaklaşık bir saat kala İstanbul’a geldi. Türk Hava Yolları’nın Ankara’dan kalkan tarifeli uçağıyla saat 16.20’de Atatürk Havalimanı’na gelen Kılıçdaroğlu’nu VİP girişinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve çok sayıda partili karşıladı.
"Devlet inşasına her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuz için buradayız"
CHP’nin Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, "Her darbe oluşunda darbeciler gibi düşünmeyen herkese karşıdır darbeler. Onun için bu darbelerin olmaması için bugün toplumsal bir uzlaşmanın, demokrasinin kurallarını, demokrasinin bir özgürlükçülük, çoğulculuk olduğunu bugün bütün siyasi partiler bir arada ortak değerlerde uzlaşmış durumdalar. Ortak değerler ilk olarak ülke, vatan sevgisi ki bu ülkede bir daha darbelerin olmaması, bir daha kimsenin sorularının çalınmaması, öğrencilerin yıllarca mücadele verip onların haklarının bir daha örgütler tarafından gasp edilmemesi için bugün burada olmamızın en önemli nedeni. Türkiye Cumhuriyeti yeniden devlet inşası başlamıştır. Bu devlet inşası sürecinde CHP Genel Başkanı ve kadroları oluşan devlet inşasının içerisinde her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuz için buradayız" dedi.
Havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere havalimanından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.