Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaaslan’dan ’milli irade’ vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Milli irade sağlam olduğu sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali aydınlık ve parlaktır" dedi.AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaaslan’dan ’milli irade’ vurgusu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Milli irade sağlam olduğu sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali aydınlık ve parlaktır" dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, demokrasi nöbetlerine Samsun’da devam etti. Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerindeki meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti.
Karaaslan ilk olarak ziyaret ettiği Salıpazarı ilçesinde vatandaşlarla birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı canlı yayın programını izledi. Ardından vatandaşlarla birlikte şehitler için dua etti.
Karaaslan ilçe ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Türkiye’de darbe günlerinin artık geride kaldığını belirterek, "Bütün bu yaşananların ardından söyleyebileceğimiz en önemli şey şu, milli idarenin üzerinde hiçbir güç yok. Milli irade sağlam olduğu sürece, milli irade karanlık emelleri olanlara fırsat vermediği sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali aydınlık ve parlaktır. Bu aydınlık ve parlak istikbale giderken sizlerle kader birliği yaptığımız için herkesten Allah razı olsun" dedi.
Çok önemli bir süreçten geçildiğini belirten Karaaslan, "Bundan sonra yapacağımız iş, ülkemizin gelişmesi için hep birlikte omuz omuza vermek. Hep birlikte aydınlık geleceğe çocuklarımızı ulaştırmak için mücadele vermek. Bu mücadelenin şu andaki aşaması demokrasi nöbetleri. Demokrasi nöbetlerinde farklı görüşlerdeki insanların ortak bir amacı var. Memleket meselesi. Çocuklarımız rahat uyusunlar diye bizler uyumayacağız. Bu güçlü millete Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Böyle güçlü bir Cumhurbaşkanımız, böyle güçlü bir başkomutanımız olduğu sürece bu ülkeye hiç bir şey olmaz. Bu nöbeti tutmak ve burada olmak çok önemli. Milletimiz ve demokrasimiz için yapacağımız çok iş var. Bize düşen Başkomutanımız tamam diyene kadar nöbetlere devam etmek. Birlik ve beraberlik ruhunu muhafaza edip yola devam etmek’’ diye konuştu.
Karaaslan ilçe ziyaretlerinin ardından Samsun Cumhuriyet Meydanı’na geçerek Samsun Valisi İbrahim Şahin, milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile birlikte demokrasi nöbetine devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.