Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaaslan Ve Köktaş Samsunlu Öğrencileri Mecliste Ağırladı

Samsun’un Canik ilçesi Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, “Geleceğin Geçmişe Yolculuğu” projesi kapsamında TBMM’yi ziyaret etti, Samsun milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş’ın misafiri oldu.Canik Yavuz Selim İlkokulu öğretmenlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’un Canik ilçesi Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, “Geleceğin Geçmişe Yolculuğu” projesi kapsamında TBMM’yi ziyaret etti, Samsun milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş’ın misafiri oldu.
Canik Yavuz Selim İlkokulu öğretmenlerinden Arzu Şahin Balcı’nın hazırladığı ve dezavantajlı öğrenci gruplarını kapsayan “Geleceğin Geçmişe Yolculuğu” isimli proje kapsamında Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri Ankara ziyaretinde önce Anıtkabir’i ziyaret etti, ardından da TBMM’yi gezdi. TBMM’de Samsun milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş’ı da ziyaret eden öğrenciler, milletvekillerine merak ettikleri soruları sordu.
Samsun milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş, çocuklarla uzun süre sohbet ederek meraklarını giderdiler. Küçük öğrenciler, özellikle milletvekillerinin ne iş yaptığını merak ederken, işlerinin zor olup olmadığını sordular. Karaaslan, milletvekilliğinin zor ama severek yapıldığında çok kolay bir iş olduğunu açıklarken, Fuat Köktaş ise milletvekilliğinin bir meslek olmadığını, belli bir dönem yapılan hizmet olduğunu çocuklara anlattı.
Küçük öğrenciler, Karaaslan ve Köktaş’ın hediyeleri ile sevinirken, Meclis bahçesinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler daha sonra İzmir milletvekili Özcan Purçu’yu da ziyaret ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.