Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaarslan: "AK Partinin 16. yılını yürekten kutluyorum"

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan, partisinin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Çiğdem Karaarslan yayımladığı mesajda, " 14 Ağustos...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaarslan: "AK Partinin 16. yılını yürekten kutluyorum"

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan, partisinin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çiğdem Karaarslan yayımladığı mesajda, " 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda tam 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden Ak Parti, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam etmektedir.2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, daha da güçlenerek çıkan AK Sevda hareketi tüm engellemelere rağmen 16 yıldır dimdik ayakta durmaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara ve toplara meydan okuyarak, şehadete yürüyen kahraman milletimiz; ülkemiz için karanlıktan aydınlığa bir çıkış yolu olmuştur. 16 Yıldır kahraman milletimizin omuzlarında yükselen, gönüllerimizde bir tutku haline gelen Ak Sevda hareketi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile yaşamaya devam edecektir. Bu vesile ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, partimizin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beraber omuz omuza görev yapmaktan onur duyduğum tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.