Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamalak’tan ‘Yeni Türkiye’ eleştirisi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İktidarın ‘Yeni Türkiye’ söylemine tepki gösterdi. Gündeme ilişkin çok açıklamalarda bulunan Kamalak, "Bir şeye yeni demekle hiçbir şey yeni olmaz. Sonra her yeninin de mutlaka iyi olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İktidarın ‘Yeni Türkiye’ söylemine tepki gösterdi. Gündeme ilişkin çok açıklamalarda bulunan Kamalak, "Bir şeye yeni demekle hiçbir şey yeni olmaz. Sonra her yeninin de mutlaka iyi olduğu söylenemez. Yeni Türkiye, ama nasıl bir Türkiye? Yeni Türkiye, bakıyoruz, uyuşturucu alışkanlığı ilkokullara kadar inmiş bir Türkiye. Caddeleri, sokakları, yaşanmaz hale gelmiş bir Türkiye. Her gün, kadın cinayetlerinin işlendiği bir Türkiye. Göç dalgaları münasebetiyle Anadolu’nun boşaltıldığı bir Türkiye: Yeni Türkiye. Milli Görüş erlerinin istediği yeni Türkiye bu Türkiye değildir." dedi.

    SP Genel Başkanı Kamalak, Ankara’daki Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği il başkanları toplantısında gündemi değerlendirdi.

    "Bizim mücadelemiz onlar yatlara-yalılara taşındılar biz de taşınalım mücadelesi değil" diyen Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Milli Görüş erlerinin mücadelesi, onlar cumhurbaşkanı oldu, başbakan oldu, biz de olalım, mücadelesi değildir. Milli Görüş’ün mücadelesi, onlar ihale aldılar, biz de alalım mücadelesi değildir. Onlar yatlara-yalılara taşındılar, Milli Görüşçüler olarak biz de yatlara-yalılara taşınalım mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz hakkı hakim kılma mücadelesidir. O münasebetle kim bu yolda bir adım atacak olursa biz, bütün gücümüzle onları destekleriz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.