Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamalak: Diyaneti kirli polemiklerinize alet etmeyin

Milli İttifak liderlerinden Mustafa Kamalak, "Sayın Cumhurbaşkanımız önceki gün çıktı, Diyanetle ilgili büyük bir müjde vereceğini açıkladı. Peki ne çıktı müjdeden, son model zırhlı Mercedes. Bak Tokat'tan sesleniyoruz. Çekin elinizi...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamalak: Diyaneti kirli polemiklerinize alet etmeyin
Milli İttifak liderlerinden Mustafa Kamalak, "Sayın Cumhurbaşkanımız önceki gün çıktı, Diyanetle ilgili büyük bir müjde vereceğini açıkladı. Peki ne çıktı müjdeden, son model zırhlı Mercedes. Bak Tokat'tan sesleniyoruz. Çekin elinizi Diyanet'in üzerinden. Diyanet bu milletin en güzide kuruluşudur. Bu güzide kurumu kirli polemiklerinize alet etmeyin" dedi.

Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan 'Milli İttifak' liderlerinden Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi.

'500 BİN ARAÇ ALDIK DİYE ÖVÜNÜYORLAR'

Destici'nin ardından kürsüye gelen SP lideri Mustafa Kamalak ise Milli Görüş’ün eskiden yaptıklarını yakın zamanda yine yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Caddeler, sokaklar, kaldırımlar bizim, ama üzerindeki otomobiller yabancı. Semalar bizim, havaalanları bizim, ama uçaklar yabancı. Denizler bizim, limanlar bizim, ama gemiler yabancı. Ordu bizim, asker bizim ama elindeki silah, altındaki tank yabancı. Kullandığı jet yabancı. Peki, bu hükümet hala ne ile övünüyor? 'Bu sene 500 bin otomobil aldık' diyor. İşte Milli görüş farkı bu. Bakın, biz geçen gün Eskişehir'deydik. Eskişehir, Türkiye'nin ilk milli otomobilinin üretildiği şehir. Orada Eskişehirlilere sordum; 'Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli motorunu üreten fabrikaları kim kurdu?' dedim. Elbette Milli Görüş. Allah'ın izniyle yine geleceğiz, yine yapacağız. İnşallah Saadet iktidarında 500 bin otomobil almakla değil, 1 milyon otomobil yapıp satmakla gururlanacağız. Şimdi ara sıra çıkıp milleti kandırmak için 'yerli otomobil yapacak yiğit arıyoruz' diyorlar. Hiç beyhude yorulmayın dostlar. Milli Görüş iktidara gelmeden, Saadet Partisi iktidar olmadan bırakın otomobil yapmayı, siz otomobilin bir tekerini bile üretemezsiniz tekerini. Bu gerçeklere rağmen iktidar ve muhalefet kısır polemiklerle milleti oyalıyor. Son örneğini Diyanet tartışmasında gördük. Günlerdir işi gücü bıraktılar, CHP'si, HDP'si, AKP'si Diyanet'le uğraşıyor. Maalesef Sayın Cumhurbaşkanımız da bu polemiklerde başrol oynamaya başladı. Önceki gün çıktı, Diyanetle ilgili büyük bir müjde vereceğini açıkladı. Peki ne çıktı müjdeden, son model zırhlı Mercedes. Bak Tokat'tan sesleniyoruz. Çekin elinizi Diyanet'in üzerinden. Diyanet bu milletin en güzide kuruluşudur. Bu güzide kurumu kirli polemiklerinize alet etmeyin” dedi.

Konuşmaların ardından, Kamalak ve Destici kalabalığı elele selamlayarak alandan ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.