Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan:

Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Nezaketen bir tanışma bir sohbet başka hiçbir şey konuşmadık" dedi.HDP’li Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Nezaketen bir tanışma bir sohbet başka hiçbir şey konuşmadık" dedi.
HDP’li Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda Suruç’taki patlamada ölenler için düzenlenen anma etkinliğine katıldı. Etkinliğe HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs de katıldı. Program öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Doğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinin içeriğinin sorulması üzerine, “İçeriği sadece nezaketen bir tanışma bir sohbet başka hiçbir şey konuşmadık bir kahve içtik” diye konuştu.
Doğan, kabinedeki bütün isimlerle de bir görüşmenin olabileceğini söyledi. Güncel konularla ilgili hiçbir değerlendirme yapılmadığını bildiren Doğan, Bakanlar Kurulu’nun ise muhtemelen Salı günü yapılacağını ifade etti. “Yemin töreni yapılacak mı” sorusuna ise Doğan, “O konuda hukuki anlamda bir sıkıntı var. Kesin bir şey yok. Vekil olmayanlar yemin etmek zorunda. Takvim net değil şimdilik” ifadelerini kullandı.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda düzenlenen programda Suruç’ta hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.