Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun: "İnlerinden çıkarıp hesap soracağız"

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Bu hain girişimde bulunanlar nereye giderlerse gitsinler, hangi deliğe girerlerse girsinler, onları inlerinden çıkarıp, yaptıklarının hesabını soracağız" dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Bu hain girişimde bulunanlar nereye giderlerse gitsinler, hangi deliğe girerlerse girsinler, onları inlerinden çıkarıp, yaptıklarının hesabını soracağız" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Bingöl’de başlatılan demokrasi nöbetine katıldı.
Burada halka hitap eden Coşkun, 15 Temmuz gecesinde Bingöllülerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara inin’ talimatını beklemeden sokaklara döküldüğünü söyledi.
Coşkun, "Kahraman Bingöllüleri yürekten tebrik ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Bingöllüler bu konuda geçmişi de, zikri de parlak olan insanlardır. Bingöl her zaman tarih sayfalarına ismini cesaretiyle yazdırmıştır. Bingöllüler daima hakkın ve hakikatin yanında olmuştur. Bingöllüler, 15 Temmuz gecesinde meydanları doldurarak, caddelere sığmayarak yeni destan yazmaya çalıştı" diye konuştu.
"Yaptıklarının hesabını soracağız"
Darbe girişiminde bulunanlardan hesap sorulacağını vurgulayan Coşkun, şunları söyledi:
"15 Temmuz’da o zalimler halkın üzerine bombalar yağdırırken, dünyadaki mazlumların lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bu ülkenin yürekli insanlarını unutmuşlardı. Ey zalimler, siz bu talimatları Amerika’dan alırken, siz bu talimatları ajanslarınızla birlikte planlarken, Rabbim de sizin planlarınızı bozdu. Yüce Allah, zalimlerin hesaplarını, liderimizin cesur duruşu ve tanklara karşı, bombalara karşı sadece dillerinde tekbirler olan halkımızın eliyle bozdu. O gece ülkemizin her noktasında halkımız tek yürek oldu ve bu ülkenin demokrasisine, bu ülkenin geleceğine, bu ülkenin değerlerine sahip çıktı. Bu hain girişimde bulunanlar nereye giderlerse gitsinler, hangi deliğe girerlerse girsinler, onları inlerinden çıkarıp, yaptıklarının hesabını soracağız."
Coşkun’un konuşmasını tamamlamasıyla platforma çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstiklal Marşı’nın tamamını okudu. Yılmaz, Ulucami İmamı Mücahit Çelik tarafından okunan duanın ardından vatandaşlara pilav dağıttı.
Demokrasi nöbetine, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ve binlerce vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.