Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlardan Şükrü Erdem’e tam destek

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem Hamidiye Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi. Erdem projelerini anlattı ve kadınların sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlardan Şükrü Erdem’e tam destek

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Hamidiye Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi. Yaklaşık yüz kadar mahalle sakini kadın ile bir araya gelen Başkan Adayı Şükrü Erdem, projelerini anlattı. Büyük bir dikkatle Erdem’in projelerini dinleyen kadınlar, sık sık alkışlarla konuşmasını kestikleri Erdem’i adeta soru yağmuruna tuttular.

Mahallede çocuk parkının azlığından, spor sahalarının yokluğunun yakınan kadınlara “Merak etmeyin, biz hepsini çözeriz, çözeceğiz. Bu konuda tüm projelerimiz ve ekibimiz hazır. Biz tecrübeli bir ekibiz ve neyi nasıl yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Eksiklerimizin ne olduğunu biliyoruz, sizin isteklerinizi de arkadaşlarımız not aldılar. Zaten kuracağımız Kent Konseyi ile güzel ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Kent Konseyi’nde her meslek grubundan temsilciler olacak. Ev hanımlarının da temsilcisi olacak. Orada alacağımız kararları meclise getireceğiz ve uygulamaya koyacağız. Hiç merak etmeyin, sizin istemediğiniz hiçbir şey bizden onay alamaz” diye konuştu.

Başkan Adayı Şükrü Erdem’i pür dikkat dinleyen kadınlar, sordukları sorulara da gerekli cevapları alınca büyük bir memnuniyet duydular. Hamidiye Mahallesi kadınları, Başkan Adayı Şükrü Erdem’i karşıladıkları gibi yine alkışlarla uğurladılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.