Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Genel Komutanlığı’nın Kuruluş Yıldönümü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye kutlama mesajı gönderdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye kutlama mesajı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye gönderdiği kutlama mesajında, “Milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması için, halkımızla iç içe görev yapan Jandarma Genel Komutanlığımız, devletimizin en köklü, en deneyimli kuruluşları arasında yer almaktadır. Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren, iyi eğitimli, disiplinli, donanımlı, fedakar personeliyle bizleri her zaman gururlandıran Jandarma Genel Komutanlığımız, kanunların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarıyla vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol üstlenmiştir. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.