Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti’ye Gülbahçe’de Yoğun İlgi

İYİ Parti mahalle buluşmalarına devam ediyor. Gülbahçe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Selçuk Türkoğlu, “Gazze'de şehit olan 59 kardeşimize Allah'tan rahmet, 2 bin 700 civarındaki yaralıya da acil şifalar.” diliyoruz dediler.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi Parti’ye Gülbahçe’de Yoğun İlgi

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu “KORKMA! KOMŞUM SENDE GEL” Mahalle buluşmalarının 3.sü Gülbahçe Mahallesinde yoğun katılım ve coşku ile gerçekleştirildi.

Gülbahçe Meydanında Kılıç Kalkan Ekibinin gösterisi ve havai fişeklerle karşılanan İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayları karşılamanın sonrasında coşkulu kalabalığın doldurduğu salona geçti.

Açılış konuşmasında İYİ Parti’nin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, “Korkma! Komşum Sende Gel!” dedik, sizler salonları hınca hınç doldurdunuz. Sizin bu destek ve kararlılığınızı gördükten sonra emin olun ki bizler, gecemizi gündüzümüze katarak 24 Haziran akşamına kadar sahada çalışarak liderimiz Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapacak ve 25 Haziran sabahına ülkemizin ufuklarına güneşin bir farklı doğmasını sağlayacağız.” dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı, Eski Kamu-Sen Başkanı Selçuk Türkoğlu ise konuşmasına; “Bu gün Gazze'de şehit olan 59 kardeşimize Allah’tan rahmet, 2 bin 700 civarındaki yaralıya da acil şifalar diliyoruz” diyerek başladı.

Türkoğlu; “Saygıdeğer hemşerilerim, İsrail Gazze’de katliam yaparken sayın Cumhurbaşkanımız nerede biliyor musunuz? İngiltere'de Chatman House'da konuşma yapıyor. AK Parti’nin sözcüsü mahiyetindeki Fatih Tezcan dedi ki; orası neresi biliyor musunuz? Orası Sevr’in planlandığı yerdir, orası İsrail’in kurulduğu yerdir, orası Osmanlı’nın yıkımının planlandığı yerdir. Şimdi soruyorum, 59 Filistinli kardeşimiz şehit olurken Sayın Erdoğan’ın orada ne işi vardı?” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.