Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti’de Listelere Güven Tam

Listelerin açıklanmasının hemen ardından bir basın açıklaması ile listelerine sahip çıktıklarını ve adaylarını Ankara’ya göndermek için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Subaşı, “Listelerimize güvenimiz tam.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi Parti’de Listelere Güven Tam

Milletvekili listelerinin hazırlanarak Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından parti teşkilatları da kendi değerlendirmelerini yapmaya başladı. Listelerin açıklanmasının hemen ardından bir basın açıklaması ile listelerine sahip çıktıklarını ve adaylarını Ankara’ya göndermek için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Subaşı, “Listelerimize güvenimiz tam.” dedi.

“Bursa’nın sorunlarını bilen, akademisyenlerden, eğitimcilere, kadınlardan, öğrencilere herkese kucak açan İYİ Parti milletvekili listesi diğer partilerin listeleri ile karşılaştırıldığında, en iyi liste olarak göze çarpmaktadır. Özellikle Yıldırım İlçesi’ni de içine alan ikinci bölge aday listesi, bölgenin kozmopolit yapısına son derece uygun olmakla birlikte; diplomatıyla, mühendisiyle, yazarıyla, işadamıyla her türlü kesimin sorunlarının meclise taşınması konusunda da hassasiyetle hazırlanmıştır. İYİ Parti Yıldırım İlçe teşkilatının bağrına bastığı bir liste ile karşı karşıyayız.” diyen Subaşı, İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı olarak milletvekili adaylarının her zaman yanında yer alacaklarını belirtti.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, “Bursa için çözümlerimiz var, çünkü sorunları biliyoruz. Bizim Türkiye için çözümlerimiz var, çünkü sorunları biliyoruz. Sorunların üzerini kapatmaktan değil, çözümden yana bir parti olduğumuzu seçimlerden sonra göreve geldiğimizde tüm Bursa’da görecektir. Birimiz hepimiz için çalışacağız ve meclise Bursa’nın gördüğü en kaliteli, sorunlara en çok sahip çıkan ve çözüm üreten vekillerini yollayacağız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.